top of page

Tiimimme

Jenni Laininen, Yrittäjä, osakas, juristi

Yhteystiedot: 050 377 2685, jenni@laininen.fi

Jenni on työskennellyt yli vuosikymmenen ajan finanssialan ja yritysjuridiikan parissa. Ennen oman lakiasiaintoimiston perustamista Jenni on työskennellyt pääomasijoitusalalla, asianajotoimistossa ja markkinavalvonnassa.

Jenni vastaa ja huolehtii kaikista asiakastoimeksiannoista ja asiakassuhteista.

Jenni on julkaissut käsikirjan compliance-toiminnon järjestämisestä finanssialan organisaatiossa. Lisäksi Jenni on julkaissut oikeustieteellisiä artikkeleita ja ollut  mukana kotimaisen vapaaehtoista kompensaatiota koskevan sääntelyn ja ohjeistuksen kansallisissa uudistushankkeissa. 

Koulutus:

  • Kauppatieteiden tohtori (2018, Itä-Suomen yliopisto)

  • Oikeustieteen maisteri (2012, Helsingin yliopisto)

  • Kauppatieteiden maisteri (2011, Aalto-yliopisto)

  • Master en sciences de gestion (2011, Université Catholique de Louvain)

Jenni Laininen_2022_Havukuva_Marianna Siitonen-294.JPG
Kuva Jenna Pentikäinen_edited.jpg

Jenna Pentikäinen, Legal Consultant

Jenna avustaa valikoiduissa asiakastoimeksiannoissa. Jenna on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri (Turun yliopisto). Jennalla on usean vuoden työkokemus compliance-juristin tehtävistä muun muassa virtuaalivaluuttasektorilla, tilintarkastus- ja konsulttiyhteisössä sekä vaihtoehtorahastojen hoitajassa. Jenna on työskennellyt sekä Suomessa että Luxembourgissa. 

15.2.2023

Toimistomme rekrytoi! Etsimme tuntityöhön, esimerkiksi opintojen oheen, oikeustieteen ja/tai sihteeri- tai assistenttitehtävien osaajaa. Työtä voi tehdä tarvittaessa täysin etänä.

Työtehtävät koostuvat seuraavista:

- Käännöstyöt
- Oikoluku
- Muut hallinnon avustavat työt esim. laskutuksen avustaminen
- Toimeksiantojen tukeminen, esim. sääntelyn seuranta määräajoin.

Toivomme sinulta hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa, reipasta ja tehokasta asennetta ja oma-aloitteisuutta. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa pääset tutustumaan laajasti erilaisiin finanssijuridisiin osa-alueisiin. Kuukausittainen tuntimäärä on n. 10-20 tuntia työtä.

Toivomme aloitusta mahdollisimman pian! Jos olet kiinnostunut paikasta, niin lähetäthän CV:si ja lyhyen hakemuksen meille: jenni@laininen.fi. Lisätietoa saat puhelimitse: 050 377 2685 (Jenni Laininen).

bottom of page